Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Smeg

SMEG on Italian johtavia kodinkoneiden valmistajia, jonka taustayrityksen toiminnan historia juontaa juurensa 1800 -luvulle saakka. Brändinä SMEG luotiin 1948 toisen maailmansodan jälkeisen taloudennousun ja kaupungistumisen aikakautena. Tuolloin fokuksena oli uudenlaisen ihmisen aikakausi, jossa vanha perhekäsitys ja naisten siirtyminen työelämään muuttivat radikaalisti kodinkoneiden käyttötapoja.

Nykyinen SMEG jatkaa tällä viitoitetulla tiellä. Sen tuotteista huokuu tinkimätön kompromissi tuotteiden kauneuden ja tekniikan välillä. Yksikään SMEG ei ole tehty vain kodinkoneeksi, ne ovat myös sisustusvälineitä keittiöön. Näissä on myös uskomattoman korkealaatuinen tekniikka, jolloin voidaan aidosti puhua erinomaisen hinta-laatusuhteen sisustusvälineistä ja kodinkoneista samassa lauseessa.

Väriskaala SMEGeissä on tätäkin kategoriaa katsomalla erittäin upea. Monet pastellinsävyt hellivät monen rauhallisemman ihmisen mieltä, kun taas voimakkaat punaiset ja mustat TAI jopa The Union Jack tekevät toisille rouhean kodin. Perinteiset sävyt ovat myös saatavilla luonnonvalkoisen ja teräksen muodossa.

Valikoimamme SMEG kodinkoneet

SMEG jääkaapit

Suosituimpana ehdottomasti meillä on jääkaapit FAB28, FAB30 ja FAB32. Näistä FAB30 on ehdoton suosikki monelle, sillä siinä on hyvässä suhteessa sekä jääkaappia että pakastinta.

SMEG yleiskone

Yleiskoneissa on elliptisesti pyörivä sekoitin, joka sekoittaa koko kulhon sisällön tasaisesti. Tukevilla kumijaloilla varustetut yleiskoneet pysyvät paikallaan, kun niitä käyttää.

SMEG tehosekoitin

Perusohjelmien lisäksi tehosekoitin tarjoaa erikoisohjelman jäämurskalle ja smoothielle.

SMEG vedenkeittimet

Vedenkeittimen lämmitysasteen voi määrittää itse. Keitin lopettaa lämmityksen, kun kiehumisaste saavutetaan tai keitin on tyhjä.

SMEG leivänpaahtimet

Leivänpaahtimia on kahdenlaista: kahdelle ja neljälle siivulle. Ohjelmatoiminnoissa pystyt säätämään muun muassa sämpyläohjelman, jolloin paahdin hoitaa sinulle esimerkiksi rapeat hampurilaissämpylät viikonloppuillan herkkuihin.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.