Sous vide ALL INCLUSIVE-paketti

ALL IN PAKETTITARJOUS! ILMAINEN TOIMITUS! Valmista ruokaa kuin Michelin-ravintolassa!


Sous vide -menetelmässä on kyse matalalämpötilaisesta kypsennyksestä, jossa raaka-aine pysyy koko ajan ideaalisessa lämpötilassa. Sous videssä pistät lihat mausteineen vakuumipakkaukseen ja asetat sirkulaattorin keittoveteen.


Sirkulaattori pitää lämmön 0,1°C tarkkuudella koko ajan. Lämpötila-aluetta voi vaihdella 5–100°C asteen välillä. Itse kypsennysaika voi vaihdella täysin sen mukaan, miten lisukkeet ja muut tarjoilut valmistuvat. Liha on aina täydellisimmillään tarjoiluhetkellä.



Sku: 79800+253491/6575+253493

159,00 €
Sous vide ALL INCLUSIVE-paketti 4.4285714285714 14

Sous vide ALL INCLUSIVE-paketti

Lisää kuvia

Sous vide ALL INCLUSIVE-paketti

Tuotekoodi: 79800+253491/6575+253493

ALL IN PAKETTITARJOUS! ILMAINEN TOIMITUS! Valmista ruokaa kuin Michelin-ravintolassa!


Sous vide -menetelmässä on kyse matalalämpötilaisesta kypsennyksestä, jossa raaka-aine pysyy koko ajan ideaalisessa lämpötilassa. Sous videssä pistät lihat mausteineen vakuumipakkaukseen ja asetat sirkulaattorin keittoveteen.


Sirkulaattori pitää lämmön 0,1°C tarkkuudella koko ajan. Lämpötila-aluetta voi vaihdella 5–100°C asteen välillä. Itse kypsennysaika voi vaihdella täysin sen mukaan, miten lisukkeet ja muut tarjoilut valmistuvat. Liha on aina täydellisimmillään tarjoiluhetkellä.



Tarjouspaketti sisältää nämä tuotteet:

Vakuumikone ERÄ 110W valkoinen 17+/-10W / 0.5 bar, CE

Määrä: 1

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Vakuumikone ERÄ 110W valkoinen  17+/-10W / 0.5 bar, CE

Vakuumirulla 2kpl 5metriä, 28cm

Määrä: 1

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Vakuumirulla 2kpl 5metriä, 28cm

Sirkulaattori KOBE Sous Vide 800W

Määrä: 1

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Sirkulaattori KOBE Sous Vide 800W

Saatavuus: Tuotekohtainen toimitusaika yllä

Tarjoushinta 159,00 €

Hinta: 247,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Sous vide menetelmällä ruoka valmistetaan tyhjiöpakattuna matalassa lämpötilassa. Kypsennys tehdään tarkasti siinä lämpötilassa, jolla saavutetaan raaka-aineelle paras lopputulos.

Esimerkiksi jos pihville halutaan 58 asteen sisälämpötila, tehdään koko kypsennys tarkasti 58 asteisessa hauteessa.  Tällä sirkulaattorilla lämpötila pysyy koko ajan 0,1°C tarkkuudella. Näin raaka-aine ei ole koskaan ali- tai ylikypsynyt, vaan kypsyysaste on tarkasti oikea.

Menetelmä mahdollistaakin tasalaatuisen ja aina toistettavan lopputuloksen. Ei siis ole ihme, että huippuravintolat ympäri maailmaa käyttävät sous vide -menetelmää pääasiallisena metodinaan.  

 

Sirkulaattori KOBE Sous Vide- testattu ja kehuttu!

Sous viden tarkka lämpötila on yksi merkittävimmistä eduista kaikkiin muihin menetelmiin verrattuna. Sous vide -menetelmä sisältää myös paljon muita etuja.  

Koska kypsennysajat ovat suhteellisen pitkiä, joidenkin minuuttien tai jopa tuntien heitot kypsennysprosessissa eivät vaikuta heikentävästi lopputulokseen. Tämän ansiosta eri raaka-aineiden kypsentäminen ei vaadi tarkkaa ajoitusta. Annokset kasataan silloin, kun se ruokailijoille sopii. 

Myös raaka-aineiden vakumointi tuo paljon hyötyjä. Vakumoitu raaka-aine ei hapetu ja airobiset bakteerit eivät pääse lisääntymään matalalämpöhauteessa. Vakuumissa ei pääse tapahtumaan myöskään höyrystymistä, eivätkä maut liukene keitinveteen.

Raaka-aineet pitävät kaiken mehevyyden ja maut sisällään. Siksi maut ovat todella intensiiviset! Sous vide menetelmällä tehty ruoka on myös erittäin ravintopitoista, koska kaikki ravintotekijät pysyvät raaka-aineen sisällä. 

Yksi sous vide -menetelmän ylivoimaisista eduista on sitkeimpien raaka-aineiden mureutuminen saamatta raaka-ainetta ylikypsäksi. Usein juuri sitkeimmät ja halvimmat ruhon osat ovat maukkaimpia. Niiden sitkeyden vuoksi niitä käytetään pääsääntöisesti vain ylikypsinä esimerkiksi pataruoissa.

Sous videllä näitä osia voidaan kypsentää matalassa lämmössä, vaikka useampi vuorokausi. Tällöin lihan struktuuri on todella hyvä, kypsyyden ollessa esimerkiksi medium.

Näin saavutetaan maun, kypsyysasteen ja struktuurin suhteen kaikista muista menetelmistä poikkeava lopputulos, mikä onkin yksi huippuravintoloiden suurimmista ”salaisuuksista”. 

Huomioitavaa hygieniasta ja mausta

Koska ruoka kypsennetään sous vide-menetelmällä matalassa lämpötilassa, huolehdi näistä, jotta ruoka ei pilaannu: 

  • Pastörointi on todella hyvä raaka-aineelle. Tämä hoituu käytännössä riittävän pitkällä kypsennysajalla. Suositeltavaa on kypsentää kaikki raaka-aineet yli 54,4°C:ssa, jolloin suurin osa kaikista haitallisista bakteereista kuolee. Riittävä kypsennysaika riippuu raaka-aineesta sekä sen paksuudesta.  
  • Hygieenisyyden on oltava aina ensiluokkaista, kun puhutaan raaka-aineiden käsittelystä. Tällöin epäpuhtaudet eivät pääse raaka-aineiden mukana vakuumin sisälle. HUOMIOI! Erityisesti kana ja kala eivät saa olla ikinä kosketuksissa toisiinsa edes leikkuulaudalla tai veitsen välityksellä.
  • Vakumoitu raaka-aineen on oltava koko kypsennyksen ajan pinnan alla, jotta se on jatkuvasti riittävässä lämpötilassa. 
  • Raaka-aineiden pitää olla aina ensiluokkaisen tuoreita, koska makulaadun merkitys kasvaa entisestään sous viden myötä.
  • Lämpötilalla säädetään sekä kypsyysaste että rakenne (mureus tulee kypsennysaikaa säätämällä). Liian pitkä kypsennys ei välttämättä ole hyväksi, vaikka mureus paranee pidemmällä ajankäytöllä. Jos pidät liian pitkään, raaka-aine saattaa mennä muussiksi ja se haittaa syönnissä puremista. 

Sous vide menetelmän vaiheet

1. Raaka-aineet paloitellaan halutun kokoisiksi tai jätetään kokonaisiksi

2. Raaka-aineet maustetaan. Maustamisessa pidä huoli, että kaikki mausteiden maut pysyvät koko kypsennysajan kiinni raaka-aineessa. Näin niiden maut ovat huomattavasti voimakkaammat kuin muilla kypsennysmenetelmillä. (Katso video lopusta)

3. Raaka-aine pistetään vakuumipussiin.

4. Vakuumiin laitettu liha kypsennetään vesihauteessa. Vesihaudetta pidetään halutulla lämpötilalla riittävän pitkään, jotta raaka-aine pastöroituu ja siihen saavutetaan täydellinen rakenne.

5. Raaka-aine otetaan pois vakuumista ja se viimeistellään esimerkiksi nopealla pintojen paistamisella paistinpannulla. 

Mitä sous videllä voi valmistaa

 Sous vide on erinomainen valmistusmenetelmä todella monelle eri raaka-aineelle/ aterialle. Kaikki nämä saavat erittäin hienon rakenteen ja ennen kaikkea todella intensiivisen maun.

  • Lihat
  • kalat
  • kanat
  • kananmunat
  • vihannekset
  • jäätelömassan kypsennys 
Speksit
220–240 V, 50Hz
Lämpöteho: 800 W max (220 V)
Lämpötila min.°C E
siasetettu lämpötila 20 °C (68 °F)
Lämpötila maks.°C 99 °C (210 °F)
Lämpötilan vakaus °C ± 1 %
Kiertovesipumppu: 8,5 l/min. (2,25 gall./min.) maks.
Hauteen tilavuus maks.: 15 l
Kastuvat materiaalit: Ruostumaton teräs (kotelo), polypropeeni (pumpun korkki)


LISÄOPTIONA Vakuumikone ja vakuumipussit

Jos et vielä omista vakuumikonetta, sen saat kätevästi mukaan meiltä. Katso sivussa olevaa ”Asiakkaamme ostivat myös nämä”, johon olemme asettaneet vakuumikoneen ja pakkaukset. Vakuumikoneen teho on 170W. Pakkauksessa tulee kaksi viiden metrin rullaa. Vakuumikoneeseen pääset myös tästä

Asiakkaan kokemuksia

Asiakkaamme teki Sous videllä flank steakia. 

 

 

 

Lisätietoa

Tuotenumero 79800+253491/6575+253493
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki