Spiegelau

Taulukkona  Listana 

17 Nimike(ttä)

Spiegelau:


Hienostuneiden ja tyylikkäiden peilien valmistuksesta vanhoille Euroopan kuningashuoneille, kestävien, mutta hienojen lasituotteiden luomiseen modernille hospitality-alalle, Spiegelaulla on korkean laadun ja suorituskyvyn historia. Jo viisi vuosisataa Spiegelau on uurastanut yhdistääkseen perinteisen lasikäsityötaidon uusimpiin lasinvalmistuksen tekniikoihin.


Mikä tekee kristallilasista täydellisen?


Lasi on kiehtova materiaali. Juomalasi ei vain täytä käytännön tarkoitusta, mutta on myös monia muita tapoja, joilla lasi rikastuttaa elämäämme. Materiaalina se on säkenöivä, koska se heijastaa ja taittaa valon sekä se tekee tyydyttävän äänen sitä kilistellessä. Erityiset lasien muodot ja korkealaatuinen lasipinta parantavat juomien aromeja ja makua käytettäessä puhtaita raaka-aineita.


Loistava selkeys:


Spiegelau-lasit ovat erittäin läpinäkyviä, kirkkaita ja loistavia. Mutta miten nämä edut voidaan saavuttaa? Aluksi, se riippuu suuresti käytetystä lasityypistä ja lasin ainesosien ominaisuuksista. Lasi koostuu hiekasta, kalkista, natrium- tai kaliumoksideista ja tietystä määrästä saman koostumuksen lasimurskaa. Nämä aineosat sulavat noin 1500 ° C lämmössä ja muodostuvat myöhemmissä vaiheissa halutuksi tuotteeksi. Koostumuksesta riippuen, lasia on neljä pääluokkaa: borosilikaatti, lasi, kristallilasi ja lyijykristalli.


Platinaluokan lasiprosessi:


Tuotantomenetelmillä ja teknisellä osaamisella on suora ja samanaikainen vaikutus lopputuotteen laatuun. Käytyään 1500 astianpesukonekierrosta läpi, riippumaton laboratorio myönsi Spiegelau-jalkalaseille sertifikaatin “erittäin astianpesukoneturvallinen”. Laboratorio ei havainnut naarmuuntumista, jälkiä, kirkkauden häviämistä, himmentymistä, värin tai kirkkauden muutosta tai vesikemikaalien ja erilaisten jäännösten muodostumista. Spiegelaun tuotteiden huomattava kestävyys voidaan johtaa suurelta osin Platinum Glass -prosessiin. Kun lasi kulkee jauhemaisesta muodostaan nestemäiseen vaiheeseensa, nestemäinen lasi johdetaan platinalla vuorattujen putkien läpi epäpuhtauksien karsimiseksi ja kaikkien puutteiden ja epäjohdonmukaisuuksien poistamiseksi, joita muutoin saattaisi esiintyä. Platina estää muista vuorauksista mahdollisesti tapahtuvaa liukenemista ja huuhtoutumista. Vaikka tämän tekniikan innovatiivinen käyttö on kalliimpaa, se osoittaa Spiegelaun sitoutumisen laatuun.


Saksalaista laatua:


Kestävän laatustandardin takaamiseksi Spiegelau on vahvasti sitoutunut tuotantolaitoksiinsa Saksassa. Nykyaikainen tekniikka ja optimoitu konevalmistus mahdollistavat Spiegelaun tarjota korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Spiegelau investoi paljon vaivaa ja intohimoa täydellisen tuotteen valmistamiseen ja toimittamiseen!


Erittäin laadukkaat Spiegelau-lasit nyt saatavilla Paista.fi-verkkokaupasta!


Pieni hetki