Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Olutlasi SPIEGELAU STOUT 4 kpl

SKU
4991661

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

31,90 €
Stout olutlasi (4 kpl)
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Stout-olutlasi

Spiegelaun Stout-olutlasi on suunniteltu varta vasten tummille Stout-tyyppisille oluille. Lasit ovat konepestäviä ja ne toimitetaan 4 kappaleen pakkauksissa. Spiegelaun Stout-olutlasi on todella ohutta lasia, verrattuna perinteisiin olutlaseihin. Spiegelaun Stout-olutlasin suutuntumakin on erilainen: usein paksummasta lasista valmistettavien lasien suuaukko katkaistaan mekaanisesti, jonka jälkeen suuaukkoon sulatetaan pyöreäreunainen ”rengas”. Spiegelaun olutlasin suuaukko sen sijaan katkaistaan puhalletusta lasista laserilla leikkaamalla, joten lasi on hyvin ohutta myös suuaukossa. Lasin tuntuma onkin tuttu viinilaseista, joilla on jo pitkään tuotu esiin viinin hienovaraisia vivahteita.

Stout-olut

Stout on tumma pintahiivaolut, jossa yleensä käytetään paahdettua mallastamatonta ohraa. Tunnetuin Stout-olut maailmalla on legendaarinen Guinness, jonka ympärille on muodostunut vahvoja koulukuntia. Guinessia on valmistettu jo kohta 200 vuotta.

Irlantilaisen Guinnesin lisäksi Stout-oluita on tehty perinteisesti myös Englannissa. Perinteisessä englantilaisessa Imperial Stoutissa on erittäin korkea alkoholipitoisuus, jonka vuoksi sitä voitiin säilyttää pitkiäkin aikoja. Imperial Stouteja tehtiinkin aluksi Venäjän vientiä varten ja sen hyvä säilyvyys mahdollisti pitkät kuljetusajat.

Nykyään monet käsityöläispanimot ympäri maailmaa ovat ottaneet Stout-oluet tuotantovalikoimiinsa ja Stout-oluiden kirjo on kasvanut tämän myötä valtavasti.

Spiegelau

Spiegelaun historia ulottuu aina 1500-luvulle asti ja se onkin Euroopan vanhimpia kristallilasien valmistajia. Erikoisoluet ovat nyt kaikkien huulilla. Laadukas olut vaatii arvoisensa lasin, joka korostaa sille tyypillisiä ominaisuuksia ja aromeja. Spiegelau on tehnyt saman olutlaseille kuin Riedel viinilaseille. Kokeile ja hämmästy!

Lisätietoja
SKU 4991661
Takuu .

Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.