Suodatinpaperi, neliö, erikoispaksu CHEMEX

Lisää kuvia

Suodatinpaperi, neliö, erikoispaksu CHEMEX

Tuotekoodi: FP-2

Chemex neliön muotoinen erikoispaksu suodatinpaperi. Chemex-suodatinpaperi on ominaisuuksiltaan tavallista suodatinpaperia paksumpaa ja painavampaa. Paperissa on mukana suodatuskykyä lisääviä erityiskuituja, jotka suodattavat kahvin rasvan ja pienimmätkin partikkelit tehokkaasti pois. Uutettu kahvi on kirkasta, täyteläistä, kun makuvivahteet pääsevät esiin.

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

14,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Chemex neliön muotoinen erikoispaksu suodatinpaperi. Chemex-suodatinpaperi on ominaisuuksiltaan tavallista  suodatinpaperia paksumpaa ja painavampaa. Paperissa on mukana suodatuskykyä lisääviä erityiskuituja, jotka suodattavat kahvin rasvan ja pienimmätkin partikkelit  tehokkaasti pois. Uutettu kahvi on kirkasta, täyteläistä, kun makuvivahteet pääsevät esiin. 

MUISTA ESIKASTELLA

Muista esikastella karahvin suulle asetettu suodatinpaperi kuumalla vedellä ja anna sen turvota hyvin ennen kuin annostelet kahvijauheen. Kaada kuuma vesi hitaasti ja tasaisesti kahvipedille.

  • kahvin maku on parhaimmillaan
  • erityiskuidut lisäävät suodatuskykyä
  • kahvi on kirkasta ja täyteläistä

Valikoimaamme kuuluu neliön muotoinen valkaistu suodatinpaperi, joka on suunniteltu  Chemex-mallistoa ja korkealaatuisen kahvin valmistusta varten.
Chemex-suodatinpaperia voi käyttää myös useimmissa muissa kartion muotoisissa suodattimissa. Paperit näyttävät hyvältä pöydässä esillä sellaisenaankin vaikka 
lautasliinatelineessä.

Huom! Optimaalisen uuttamistuloksen saat aikaan, kun käytät Chemex-kahvikarahvin kanssa nimenomaan Chemex-suodatinpaperia. 
Aito Chemex-suodatinpaperi takaa kahvinautinnon joka kerta valmistaessasi juomaa käsikäyttöisin välinein. Pakkauksessa on 100 kpl esitaiteltua suodatinpaperiarkkia.

Lisätietoa

Tuotenumero FP-2
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki