Tehosekoitin, Wilfa WBLB-1400S

Tuotekoodi: 603968

Tehosekoitin, Wilfa WBLB-1400S

Lisää kuvia

Kestävän borosilikaattilasikannun ansiota voit käsitellä tällä tehosekoittimella jopa 90 asteen ainesosia, kuten soseuttaa keittoja. Lisäksi tämä pieni työjuhta on pitkäikäinen ystäväsi keittiössä, sillä moottorilla on 10 vuoden takuulupaus. 

Saatavuus: Loppu

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
189,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Wilfa tehosekoitin lupaa sinulle todella pitkäkestoista keittiövälinettä, ja sen takeeksi moottoriosalle on annettu 10 vuoden takuu. Tehosekoittimen avulla kykenet muun muassa soseuttamaan kuuman keiton, tekemään perinteisiä smoothieita ja murskaamaan jäätä. Tämä tehosekoitin soveltuu yhteen Wilfan 2GO-pullojen kanssa.

Wilfa tehosekoitin

Tehosekoittimeen on esiohjelmoitu kolme erilaista toimintoa, jotka tähtäävät lähinnä perinteisiin käyttötapoihin. Metodeina ovat smoothie, puhdistaminen ja jäämurskaus. Tuo listan viimeinen jäämurskaus hoituu vielä niille tarkoitetuilla erillisillä terillä. Tehosäätö on lähestulkoon portaaton.

Mikäli jokin raaka-aine olisi unohtunut, kumisen kannen pienestä aukosta voi lisätä raaka-aineita kesken sekoituksen.

Kannu

Sekoittimen kannu on borosilikaattilasia, joka on käytössä materiaalina kemian teollisuudessa koeputkissa ja -pulloissa. Kannu kestääkin hyvin 90 asteista nestettä, mikä mahdollistaa keittojen soseuttamisen ennen tarjoilua. Kannun tilavuus on 1,8 litraa, ja se on täysin konepestävissä.

Puhdistaminen

Puhdistus tapahtuu helposti irrottamalla pohja ja terät erikseen. Kannu itsessään on konepestävissä.

Tietoja:

Teho: 1400W
Mitat (Kanta x korkeus x syvyys): 20,3 x 43,7 x 20,3 cm
Paino: 3,2 kg
Takuu: Moottorilla 10 vuotta, muilla osilla 2 vuotta

Lisätietoa

Tuotenumero 603968
Takuu 5 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki