Teräksinen vesipannu manuaaliseen kahvinvalmistukseen HARIO BUONO KETTLE 1,2 litraa

Lisää kuvia

Teräksinen vesipannu manuaaliseen kahvinvalmistukseen HARIO BUONO KETTLE 1,2 litraa

Tuotekoodi: KB-120HSV

Harion valmistama teräksinen vesipannu, jonka vetoisuus on 1,2 l, kohdentaa kaadon pienestä suuaukosta juuri halutulta korkeudelta, valitulla nopeudella ja tarkkuudella oikeaan kohtaan kahvipetiä. Kahvasta saa hyvän otteen, ja pannun kansi pysyy myös kaadettaessa hyvin paikallaan. Kaatonokan muotoilun ansiosta ansiosta pannun kaatotuntuma on erittäin hallittu ja tarkka, mikä onkin aivan oleellista käsin uutetun kahvin maulle.

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

64,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Harion valmistama teräksinen vesipannu, jonka vetoisuus on  1,2 l, kohdentaa kaadon pienestä suuaukosta juuri halutulta korkeudelta, valitulla nopeudella ja tarkkuudella oikeaan kohtaan kahvipetiä. Kahvasta saa hyvän otteen, ja pannun kansi pysyy myös kaadettaessa hyvin paikallaan. Kaatonokan muotoilun ansiosta ansiosta pannun kaatotuntuma on erittäin hallittu ja tarkka, mikä onkin aivan oleellista käsin uutetun kahvin maulle.

Tämä japanilainen designpannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä voi käyttää myös kaasu- ja induktioliedellä. Hario Buono Kettle -vesipannu soveltuu erinomaisesti kahvin uuttamiseen manuaalisesti Chemex-kahvikarahvin työparina pour over -menetelmällä.  Hanhenkaulaa muistuttava pitkä kaatonokka kohdentaa vesinoron juuri keskelle kahvipetiä kohtaan, jossa kahvi uuttuu täydellisesti.

Teräksisen vesipannun vetoisuus riittää kerralla karahvillisen valmistamiseen ja esilämmitykseen kahvitarjoilua varten. Hario Buono Kettle -pannu on jokaisen kotibaristan ja kahvin ystävän optimaalinen valinta herkullisen kahvin valmistukseen käsityönä.

Uuta herkullinen kahvijuoma Chemex-karahviin

Manuaalisesti uutetun kahvin valmistusvälineet:

Kahvin valmistamisesta käsityömenetelmin tulee mieluisa herkkuharrastus, kun hankit sopivat välineet. PAISTAsta saat laadukkaat ja tyylikkäät kahvivälineet ja -tarvikkeet kaikki samalla kertaa. Pääset vastajauhetun ja alusta loppuun käsityönä pour over -menetelmällä valmistetun tuoreen kahvin ja nautinnollisen makuhetken pariin.

Suosittelen näitä kahvivälineitä:

  • Vesipannu Hario Buono Kettle 1,2 l
  • Chemex-kahvikarahvi (kuuden kupin koko, vetoisuus 0,9 l)
  • Chemex neliön muotoinen suodatinpaperi
  • Hario Skerton-kahvimylly ja
  • punnitukseen digitaalinen Hario Drip Scale -vaaka, jossa on myös ajanottotoiminto
 

Kahvin valmistaminen uuttamalla neljän hengen seurueelle:

  • Kahvijauhetta 38 g
  • Jauhatuskarkeus                           5 - 6
  • Uutettava vesimäärä         600 g
  • Lämpötila        96 °C
  • Uuttamisen kesto    4 min 
 

Valmistelut

  • Punnitse ja jauha kahvipavut keskikarkeaksi tai karkeaksi.
  • Laita vesi kuumenemaan Hario Buono Kettle -pannuun liedelle.
  • Aseta Chemex-suodatinpaperi paikoilleen karahviin kaulaosaan niin, että  
  • suodatinpaperin kolminkertainen taitososa osuu kaatouran kohdalle ja yksinkertainen
  • suodatinpaperi puolestaan vastakkaiselle puolelle.
 

Kahvijuoman uuttaminen

Kaada karahviin kuumaa vettä paperin läpi, jotta paperin jälkimaku suodattuu pois ja karahvi lämpenee. Kaada kaikki vesi pois karahvista kaatouraa pitkin. Älä poista suodatinpaperia.  Kaada kahvijauhe suodatinpaperiin. Nosta ja heilauta kannua kevyesti, jotta kahvijauhe asettuu tasaisesti suodatinpaperiin.  Aseta Chemex-kahvikarahvi vaa’alle.  

 Kun vesi Buono Kettle -pannussa kiehuu, käynnistä vaa’an kellon ajanotto. Kaada 70 g kiehuvaa vettä hitaasti kahvijauhepedin päälle niin, että vesi peittää kahvinjauheen. Käytä tasaista, pyörivää kaatoliikettä.

Tärkeää!  Odota - anna kahviuutteen valua puoli minuuttia, jotta kahvijauhe pehmenee, sakenee ja päästää kahvin suodattumaan mahdollisimman hitaasti, kuten on tarkoituskin laadukasta kahvijuomaa valmistettaessa.

Kaada sitten  - edelleen rauhallisen tasaisella pyörivällä liikkeellä -  50 g vettä, jonka lämpötila on 96 °C. Kaada seuraavat 50 ml taas hitaasti suodattimeen. Jatka kahvin uuttamista, kunnes kaikki kahvin valmistukseen tarkoitettu vesi on käytetty ja päässyt valumaan suodatinpaperin läpi. Seuraa vaa’an kelloa ja käytä uuttamiseen noin neljä minuuttia.

Nosta suodatinpaperi pois. Heilauta karahvia vielä kevyesti, jotta voit varmistua kahviuutteen tasaisuudesta. Chemex-karahvissa uutettu juoma tuo esiin kahvin punertavan värisävyn ja korostaa hieman kahvin makeaa makua. 

Toivotamme nautinnollisia kahvihetkiä!!

Lisätietoa

Tuotenumero KB-120HSV
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki