Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

TURVALLISUUS ON MEILLE KAIKILLE TÄRKEÄÄ: pakettien toimituskäytännöissä muutoksia koronan aikana


Kuten olemme saaneet kuulla, ympäristömme toimia on muuttunut radikaalisti hetkellisesti. Tässä tilanteessa teemme tällä hetkellä oman osuutemme asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden eteen.  Seuraamme koko ajan viranomaistiedotteita ja toimimme näiden mukaisesti. 


THL:n kanta pintojen tarttumisriskiin on seuraava: "Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa.”


Meillä ei ole myymäläympäristöä, joten toimimme vain verkkokaupassa. Verkkokauppa toimii normaalisti myös epidemian aikana. Toimitamme kaikkialle Suomeen, ja Posti on ilmoittanut pakettien kulkevan normaalisti myös muusta Suomesta suljettuun Uudellemaalle. Ei siis hätää katkoksista. 

Kotiintoimituksien osalta Matkahuolto ja Posti ovat päättäneet, etteivät anna pakettia kädestä käteen, vaan asettavat paketin alas ja odottavat oven aukaisua. Kuittauksia ei pyydetä, vaan pakettitoimittaja kirjaa paketin vastaanotetuksi itse.

Yhdymme yleiseen toiveeseen, että tämä menee pian ohitse. Pidetään toisistamme huolta, ja pysykää terveinä! 

Terveisin, 
Edututor oy -tiimi

(Grillikauppa.com, PAISTA.fi, LED-VALOT.fi ja Rinkka.com)TÄSSÄ TARKEMMIN MUUTTUNEET TOIMITUSKÄYTÄNNÖT

1) Lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen.
Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.

2)  Posti / Matkahuolto ei pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta järjestelmään.

3) Mikäli kotiin tehtävässä toimituksessa on postiennakkomaksu, ohjataan lähetys Postin palvelupisteeseen noudettavaksi

4) Perinteinen kirjeposti ja sanomalehdet toimitetaan normaalisti


Kodinkoneiden ja huonekalujen toimitukset sekä asennuspalvelut

1)  Lähetykset toimitetaan koteihin normaalisti ja asennukset suoritetaan.

2) Toimitusta sovittaessa Posti / Matkahuolto kuitenkin varmistaa asiakkaan kanssa etukäteen turvallisen toimituksen mahdollisuuden.

3)  Posti / Matkahuolto ei pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta järjestelmään.


Palvelupisteet

1) Palvelu- ja noutopisteiden työntekijät eivät ota omiin käsiinsä asiakkaan henkilökohtaisia tavaroita, kuten henkilöllisyystodistusta tai matkapuhelinta, kun he noutavat lähetyksiä.

2)  Kumppaneiden palvelupisteissä työntekijät noudattavat palveluntarjoajan ohjeistuksia (sikäli, kun ne ovat täsmällisempiä kuin Postin ohjeet).

LINKKEJÄ: 

Posti:  www.posti.fi/korona (suomeksi), www.posti.fi/coronaviruset (ruotsiksi) ja www.posti.fi/corona (englanniksi). ©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.