YRITYS JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusehdot

Maksutapana hyväksymme kaikki suomalaiset pankki- ja luottokortit. Verkossa maksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin (entinen Suomen verkkomaksut) lävitse. Tuotteet lähetetään kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta. Verkkokaupassa on ajantasainen järjestelmä tuotteiden varastosaldosta, joten kaikki tuotteet jotka on ostettavissa verkkokaupasta, on varastoituna keskusvarastossamme ja toimitettavissa sovitun toimitusajan puitteissa.

 

HIILITERÄSPANNUJEN ELINIKÄISESTÄ TAKUUSTA: 

Hiiliteräspannun elinkikäinen takuu kattaa valmistusvirheet ja tuotteen rikkoutumisen > takuu ei kata esimerkiksi fyysisesti täysin toiminnallisen pannun epäonnistunutta rasvapolttoa, eikä sitä että asiakas kokee pannun käytön tai huollon hankalana.
Sen sijaan tarjoamme asiakkaillemme ohjeita ja tukea elinikäisen pannun käyttämiseen siten, että se paranee vuosi vuodelta.

Tuotteiden palautus

Käyttämättömillä tuotteilla on ilmainen palautusoikeus. Lisäksi palautusaika on 100 päivää! Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Kuljetusvauriot

Valitettavasti kuljetusyhtiö huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudon yhteydessä tarkistaa paketin kunto.

Ole yhteydessä seuraavanlaisesti: 

1. Yhteydenpito meihin

- Kuljetusvauriosta on ilmoitettava myös meille mahdollisimman nopeasti, viimeistään kuitenkin viiden päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. 
Määräaika on sen vuoksi, jos ilmoitus tehdään tämän jälkeen, emme valitettavasti voi vastata kuljetusvauriosta kuljetuskumppaneidemme ehtojen mukaisesti. 
- Ilmoita vauriosta välittömästi meille tilaukset(at)edututor.fi. 
- HUOMIOI TÄMÄ: Kuljetusvauriotapauksessa asiakkaan tulee säilyttää pakkauspahvit alkuperäisessä muodossaan. Tarvitsemme näitä kuljetusvaurion osoittamiseksi kuljetusyhtiölle, joka on vastuussa kuljetusvaurioista.

2. Yhteydenpito rahtiyrityksen kanssa: 

- Mikäli vaurion huomaat jo tavaran vastaanoton yhteydessä, kirjaa havaitut vauriot tavaran luovuttajan kanssa rahtikirjaan. 
- Mikäli havaitset vaurioitumisen luovutuksen jälkeen, ota välittömästi yhteys kuljetusyhtiöön ja tee vahinkoilmoitus!

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus ja toimitusmaksut

Käytämme Postia kaikkiin kotimaan lähetyksiin. 

LAUANTAIJAKELU! Perjantaina jakeluun lähteneet postipaketit toimitetaan postin lupauksella heti lauantaiksi automaatteihin tai posteihin noudettavaksi. Kotiinkuljetuksien suhteen lauantaijakelu ei valitettavasti vielä ole mahdollista. Postin kautta toimituksia jopa lauantaina seuraavilla paikkakunnilla:

  • Jyväskylä
  • Kuopio
  • Lahti
  • Oulu
  • Pori
  • Pääkaupunkiseutu
  • Seinäjoki
  • Tampere
  • Turku

Toimitus on aina ilmainen!

Asiakaspalvelu

Sähköpostitse vastaamme niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä samana päivänä.

Yritystiedot

Paista.fi ( Edututor Oy)
Kannistontie 5
36220 Kangasala
Y-tunnus 2357972-1

e-mail. kauppa@paista.fi

www.paista.fi

www.paista.se

Pieni hetki