YRITYS JA TOIMITUSEHDOT

Toimitusehdot

Maksutapana hyväksymme kaikki suomalaiset pankki- ja luottokortit. Verkossa maksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin (entinen Suomen verkkomaksut) lävitse. Tuotteet lähetetään kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta. Verkkokaupassa on ajantasainen järjestelmä tuotteiden varastosaldosta, joten kaikki tuotteet jotka on ostettavissa verkkokaupasta, on varastoituna keskusvarastossamme ja toimitettavissa sovitun toimitusajan puitteissa.

Tuotteiden palautus

Tuotteilla on ilmainen palautusoikeus. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus ja toimitusmaksut

Käytämme Postia kaikkiin kotimaan lähetyksiin.

Toimitus on aina ilmainen!

Asiakaspalvelu

Sähköpostitse vastaamme niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä samana päivänä.

Yritystiedot

Paista.fi ( Edututor Oy)
Kannistontie 5
36220 Kangasala
Y-tunnus 2357972-1

e-mail. kauppa@paista.fi

www.paista.fi

www.paista.se