Valurautapannu LODGE 2-osainen 2,8litraa COMBO COOKER

Ehkä markkinoiden paras valurautainen keittiöväline! Katso video alta ja ihastu! 
Sku: LCC3

79,00 €
Valurautapannu LODGE 2-osainen 2,8litraa COMBO COOKER 5 4

Valurautapannu LODGE 2-osainen 2,8litraa COMBO COOKER

Lisää kuvia

Valurautapannu LODGE 2-osainen 2,8litraa COMBO COOKER

Tuotekoodi: LCC3

Ehkä markkinoiden paras valurautainen keittiöväline! Katso video alta ja ihastu! 
Saatavuus: Loppu varastosta

Tarjoushinta 79,00 €

Hinta: 119,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Valurautapannuissakin voi olla eroja. Jopa skandinaavisella tasolla me jäämme jalkoihin mitä tulee Lodgen valurautapannuihin. Näitä pannuja on kehitetty 100 vuoden ajan, ja tämä laatu myös näkyy näissä pannuissa. Lodgen valurautapannu kestää parhaimmillaan jopa vuosikymmeniä. Pannun saat valmiiksi rasvapoltettuna. Se soveltuu myös induktiolle.

Lodgen valurautapannu 2,8 litraa

Lodgessa näkyy yli sadan vuoden hieno kehitystyö, jolle ei edes meillä pohjoismaissa olla vielä päästy. Näissä valurautapannuissa käytettävyys on hiottu niin huippuunsa, minkä ansiosta paisto-ominaisuudet ovat mitä parhaimmat mahdolliset. Lodgen valurautapannuissa on hivenen enemmän huokosia, jotka keräävät jokaisesta paistosta lisää uutta pontta seuraavaan paistoon. Pannu paranee jokaisella käytöllä.

Pannut ovat todellakin valurautaa, ja sen huomaa painossa. Ihan kevyimmästä päästä nämä nimittäin eivät ole.

Pannua voit käyttää niin liedellä (myös induktioliedellä), uunissa, avotulessa ja grillissä.

Tämän pannun ominaisuudet:

Mitat: ø 26 cm, pohja ø 20,32 cm, pituus 42 cm

Tilavuus: 2,8 litraa

Paino: 5,9 kg

Muuta: Tämä setti on kaksiosainen, joista toinen paistinpannu on matalampi 4 cm korkea ja syvempi 7,5 cm korkea. Pannut voi pistää yhteen, jolloin se toimii kuin pata. 

Pinta

Lodgen valurautapannut ovat esikäsiteltyjä jo tehtaalla. Saat valmiiksi rypsiöljyllä rasvapoltetun pannun välittömästi käyttöösi suoraan paketista.

Näissä pannuissa on aluksi vähä enemmän tarttuvuutta paistossa, mutta tämä ei suinkaan ole pysyvä tilanne. Pannun huokoset ja pinta keräävät itseensä jokaisen paiston yhteydessä lisää rasvapintaa. Pannun todellinen kyky tulee esille vasta pidemmän käytön yhteydessä. Siksi Lodgen valurautapannu on jopa parempi kuin hiiliteräspannu pitkällä juoksulla.

Huolto

Lodgen valurautapannu on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Oikein hoidettuna tämä pannu kestää vuosikymmeniä, mikä tietysti meidän filosofiaamme on oikein sopiva valinta.

Tässä lyhyt oppimäärä huoltamisesta:

  • Pese pääasiassa vain vedellä, sillä astianpesuaine vie rasvapintaa. Pannua ei tulisi koskaan liottaa puhtaaksi, eikä ruokaa jättää siihen. Kuten muissakin paistinpannuissa, astianpesukone on pahaksi pannun kestävyydelle. Älä siis ikinä laita sinne sitä pesuun.

  • Kuivaa pannu

  • Sivele kuiva pinta ruokaöljyllä.

Lisätietoa

Tuotenumero LCC3
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki