Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Vedenkeitin, Wilfa WSWK-1 Svart Te

SKU
609963

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

129,90 €

  • Teho: 2200W

  • Tilavuus: 1 litra

  • Lämmönsäätö ja lämmönylläpito

  • Takuu 5 vuotta

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Hyvä vedenkeitin ei ainoastaan lämmitä vettä, vaan se myös kertoo veden lämpötilan asteen tarkkuudella ja lämpöä voi itse säätää.

Wilfan vedenkeittimen katsoin juuri näiden ominaisuuksien vuoksi Paistalle sopivaksi tuotteeksi: Se ei ole ainoastaan designin ylivertaista muotokieltä, vaan myös todella kehittynyt vedenkeitin. Sen avulla säätää vesilämpötilaa juuri sellaiseen tarkoitukseen, että juoman mausteet, aromit ja maku ovat optimaalisella tasollaan. 

Wilfa vedenkeitin on ajaton klassikko keittiöön

Sen lämpötilaa voi säätää portaittain 40-70-80-90-100 asteiden välillä, mitä voi seurata myös digitaalisen näytön avulla. Kun keitin saavuttaa tietyn toivomasi lämpötilan, voit katkaista virran itse koska vain. Keittimessä on lisäominaisuutena toiminto, jolla vesi pysyy lämpimänä edellisen säädetyn lämpötilan mukaan.

Vedenkeittimen väritys on keittiölle klassinen teräksen väri. Siihen menee vettä kerrallaan yhden litran edestä, jota tosiaan voit säätää lämpötiloissa tahtosi mukaan. Keittimen lämpövastus on piilotettu, ja keittimen pohja pyörii 360 astetta. Teho lämmityksessä on 2200W.

Takuuta Wilfa myöntää tuotteillensa viisi vuotta. 

Eri teelaatujen hauduttaminen

Koska tällä vedenkeittimellä kykenet lämmittämään veden juuri siihen lämpötilaan kuin tarpeen on, kokosin sinulle tähän vielä listaa eri teelaatujen haudutuksesta. 

Musta tee

Musta tee tulisi hauduttaa 100 asteessa. Sen haudutusaika on oman maun mukaan 2–5 minuuttia. 

Vhhreä tee

Hauduttaminen tapahtuu 80–85 asteen vedenlämmössä. Haudutusaika on 2–3 minuuttia. Liian kuuma vesi tuottaa kitkeriä aromeja, lisäksi vaaleammat teelehdet ovat herkempiä kuumassa vedessä. 

Valkoinen tee

Veden lämpötilan tulisi olla optimaalisesti 80 astetta, ja tässä pätee sama kuin vihreän teenkin kanssa. Liian kuuma vesi tuottaa valkoiselle teelle vääränlaisia kitkeriä aromeja ja vaaleammat teelehdet kärsivät kuumasta vedestä. Haudutusaika on 2–3 minuuttia. 

Lisätietoja
SKU 609963
Takuu 5 vuotta
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.