Olutlasi SPIEGELAU VEHNÄOLUT 4 kpl

Tuotekoodi: 4991383

 Olutlasi SPIEGELAU VEHNÄOLUT 4 kpl

Lisää kuvia

Spiegelau Vehnäolutlasi


Spiegelaun vehnäolutlasi (American Wheat-Witbier) on suunniteltu yhteistyössä Yhdysvaltojen johtavan vehnäolutpanimon Bells Breweryn kanssa. Suunnittelun lähtökohtana oli löytää sekä amerikkalaisille että belgialaisille vehnäoluille lasi, joka parhaiten korostaa niiden aromi- ja makumaailmaa. Spiegelaun vehnäolutlasi korostaa vehnäoluiden herkän kukkaisia ja hedelmäisiä aromeja sekä vahvistaa niiden makua ja suutuntumaa. Oikein mitoitettu suuaukko ohjaa oluen tasaisesti suuhun tasapainottaen makeuden ja hapokkuuden suhdetta. Lisäksi lasin avoin jalkaosa päästää jokaisella siemauksella olutta lasin pesään, mikä auttaa vaahtokukan säilymisessä. Vehnäolutlasi takaa parhaimman mahdollisen maku- ja arominautinnon sekä suutuntuman niin amerikkalaisille kuin belgialaisillekin vehnäoluille.


Lasi myydään 4 kpl pakkauksissa.

Saatavuus: Heti varastosta, PIKATOIMITUS 1-2 arkipäivässä!

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus
31,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Spiegelau Vehnäolutlasi

Spiegelaun vehnäolutlasit ovat konepestäviä ja ne toimitetaan 4 kappaleen pakkauksissa. Vehnäolutlasi on todella ohutta lasia, verrattuna perinteisiin olutlaseihin. Spiegelaun vehnäolutlasin suutuntumakin on erilainen: usein paksummasta lasista valmistettavien lasien suuaukko katkaistaan mekaanisesti, jonka jälkeen suuaukkoon sulatetaan pyöreäreunainen ”rengas”. Spiegelaun olutlasin suuaukko sen sijaan katkaistaan puhalletusta lasista laserilla leikkaamalla, joten lasi on hyvin ohutta myös suuaukossa. Lasin tuntuma onkin tuttu viinilaseista, joilla on jo pitkään tuotu esiin viinin hienovaraisia vivahteita.

Oikea olutlasi

Jokaisella oluella on oma erityinen maku, aromi ja rakenne. Lasilla, josta olut nautitaan, on valtavan suuri merkitys siihen, miten oluen erityispiirteet tulevat esille. Spiegelau on lähtenyt työstämään olutlasivalikoimaansa yhdessä johtavien olutpanimoiden kanssa. Tämän yhteistyön tuloksena on syntynyt sarja laseja erilaisille oluttyypeille.

Lasin tulisi olla erittäin korkealaatuisesta materiaalista valmistettu, jotta yhdellä vilkaisulla erottaa maltaista johtuvat makuerot, hiilihapon määrän, vaahtokukan korkeuden sekä kirkkauden / sameuden.

Lasin muoto vaikuttaa siihen, miten aistimme oluen herkät aromit, jotka syntyvät hiivoista, vedestä, maltaista ja humalasta. Oikein muotoiltu lasi ohjaa aromit nenään. Hajuaisti vaikuttaa todella paljon siihen, miten maistamme oluen.

Lasin oikea muotoilu ohjaa oluen juuri oikealla tavalla suuhun, jolloin aistimme oluesta sen erityispiirteet.

Vehnäolut

Vehnäolut on yleensä hyvin hedelmäinen ja raikkaan makuinen, jonka vuoksi se on erinomainen kesäjuoma. Vehnäoluesta voi löytää mm. vaniljan ja sitrushedelmien aromeita sekä voimakasta mausteisuutta. Vehnäoluet vaihtelevat hyvin kirkkaista tumman sameisiin ja niitä valmistetaan suodatettuina ja suodattamattomina.

Lisätietoa

Tuotenumero 4991383
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki