Roseviinilasi Riedel Veritas New World Pinot Noir 2kpl

Lisää kuvia

Roseviinilasi Riedel Veritas New World Pinot Noir 2kpl

Tuotekoodi: RIEDEL2

Riedel Veritas


Riedel Veritas -sarjassa on kerätty jo kymmenen sukupolven aikana kerätty tieto kristallin puhaltamisesta ja viinin tarjoilusta.  Laseissa yhdistyy puhalletun lasin hienostuneisuus ja tasapaino sekä koneellisen lasinpuhalluksen tasalaatuisuus ja virheettömyys. Tässä lasisarjassa ei ole tehty yhtäkään kompromissia, ja kaikki on tehty nautittavan viinin ehdoilla.


Veritas-sarjan taustalla on ollut luoda hienoin ja kevein viinilasi, joka nykytekniikalla on mahdollisuus tehdä. Tässä onnistuttiin täydellisesti.


Jos vaadit lasiltasi täydellisyyttä, niin Riedelin Veritas on vilpittömästi ainut mahdollinen valinta.

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Toimitus: Tilaa yli 50€ niin saat ilmaisen toimituksen

Tarjoushinta 49,90 €

Hinta: 64,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Riedel Veritas New World Pinot Noir/ Rosé Champagne lasi tuo esiin huippu-Burgundien, Baroloiden ja Barbarescojen koko loiston sekä aromien kirjon. Suuri malja antaa viinille tilaa avautua ja kehittyä, samalla kun ulospäin kääntyvä reuna ohjaa viinin kielen etuosaan korostaen sen hedelmäisyyttä.

Tämä on erinomainen lasi hapokkaille ja marjaisille punaviineille. Suosittelemme kokeilemaan lasia myös korkeatasoisten Rosé samppanjoiden kanssa. Pinot Noir on kaikkein herkin lajike erimuotoisille laseille.

Nautittavaa tästä lasista: Barbaresco, Barolo, Beaujolais Grand Cru, Blauburgunder, Blauer Portugieser, Burgundin punaiset, Gamay, Nebbiolo, Pinot Noir, Trollinger, Clos de Vougeot, Dornfelder, Beaujolais Grand Cru, Pommard, Volnay.

  • Lasin korkeus on 23,5 cm
  • vetoisuus 79 cl.

Lisätietoa

Tuotenumero RIEDEL2
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki