Vohvelirauta LAAVU Signature Edititon, valurauta, 17cm

‌Vihdoin se on täällä. LAAVU signature edition-sarjan valurautainen vohvelirauta.

Parasta mitä voit vohveliraudalta toivoa. 


+ Käytännössä ikuinen, ei sisällä pinnoitteita, puhdasta valurautaa

+ Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle sekä grillin ja avotulelle.



Sku: 121017

49,00 €
Vohvelirauta LAAVU Signature Edititon, valurauta, 17cm 5 8
TARJOUS LOPPUU
14.11 KLO 23:59

Vohvelirauta LAAVU Signature Edititon, valurauta, 17cm

Lisää kuvia

Vohvelirauta LAAVU Signature Edititon, valurauta, 17cm

Tuotekoodi: 121017

‌Vihdoin se on täällä. LAAVU signature edition-sarjan valurautainen vohvelirauta.

Parasta mitä voit vohveliraudalta toivoa. 


+ Käytännössä ikuinen, ei sisällä pinnoitteita, puhdasta valurautaa

+ Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle sekä grillin ja avotulelle.



Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

49,00 €
ALV24%

Tuotekuvaus

‌Vihdoin se on täällä. LAAVU signature edition-sarjan valurautainen vohvelirauta.

Vohvelit ovat olleet kestosuosikki vuosikymmenestä toiseen. Viimeisten vuosikymmenten ongelmana on ollut, ettei markkinoilla ole ollut enää kunnollisia valurautaisia vohvelirautoja. Nyt tilanne on korjattu ja olemme tuoneet markkinoille Laavu -vohveliraudan, jolla teet vohvelit vaikka leirinuotiolla. Tämä käytännössä omistajansa eliniän kestävä vohvelirauta on puhdasta valurautaa, eikä sisällä mitään pinnoitteita. Harva keittiön paistoväline lunastaa paikkansa yhtenä herkullisimmista muistoista, joita vuosikymmenestä toiseen voi palauttaa mieleen, nostamalla vohveliraudan esille ja tarjoilemalla maukkaan hetken ympärillä oleville herkkusuille.  Laavu -vohvelirauta on takuuvarmasti yksi suurimmista klassikoistamme.

RESEPTI TÄYDELLISILLE VOHVELEILLE 

  • 2 kananmunaa
  • 4dl täysmaitoa
  • 3dl vehnäjauhoja
  • 1/2tl leivinjauhetta
  • 1tl suolaa
  • 2rkl leivontamargariiniä

Vatkaa munat kulhossa ja lisää maito. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja vatkaa jauhoseos pikkuhiljaa munamaidon sekaan koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi suola ja margariini. Jätä taikina turpoamaan huoneen lämpöön 20 minuutiksi.

Kuumenna vohveliraudan molemmat puolet. Voit käyttää Laavu vohvelirautaa kaikilla lämmönlähteillä, kuten induktioliesi, nuotio tai perinteinen liesi.

Annostele taikinaa vohveliraudalle ja aseta kuuma kansiosa päälle. Anna paistua rauhassa ja käännä rauta, kun pohjaosaan on tullut maukas paistopinta.

Paista vielä hetki ja tarjoile esimerkiksi vaahterasiirapin, marjojen ja kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Vohvelit ovat parhaita kuumina, joten jos paistat isomman erän kerralla, kannattaa paistetut vohvelit pitää lämpiminä uunissa ennen tarjoilua.

LAAVU ref 1974

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ympäristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pelot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja.

Lisätietoa

Tuotenumero 121017
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki