Wokkipannu + kansi 28/32 cm, induktio - Swiss Diamond

Tuotekoodi: EDUWOKKI

Wokkipannu + kansi 28/32 cm, induktio - Swiss Diamond

Lisää kuvia


  • Timanttikiteillä vahvistettu pinnoite

  • Kahvat eivät kuumene paistossa

  • Induktioliedellekin sopiva

  • Upea lämmönjohtokyky 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: : 0,00 €

Tuotekuvaus

Swiss Diamond on ruokamaailman mersu, ja meille on kyllä ihan huikea kunnia saada tätä tuotesarjaa valikoimaamme. Swiss Diamond siis maailman tunnetuin ja arvostetuin pannubrändi. Eli parempaa pinnoitettua pannua ei löydä. Hiiliteräspannusta Swiss Diamond eroaa sitten kuten mikä tahansa pinnoitettu. Eli vaikka on todella kestävä, niin ei ole elinikäinen, vaan luonnollisesti tulee joskus tiensä päähän.

Miksi tämä wokkipannu?

- Timanttikiteillä vahvistettu pinnoite
- Kahvat eivät kuumene paistossa
- Induktioliedellekin sopiva
- Upea lämmönjohtokyky 

Wokkipannu 28/32 cm – Swiss Diamondin ylpeys on laadukas pinnoite

Wokkipannussa käytetään täysin uutta pinnoitetta, joka on timanttikitein vahvistettua. Timanttihan on tunnetusti materiaaleista kovinta ja se johtaa aivan uskomattoman hyvin lämpöä tasaisesti ympäri wokkipannua. 

Erityisen mielenkiintoinen huomio on muun muassa, että pinnoite mahdollistaa terveellisen ruuan valmistuksen ilman paistorasvaa. 

Lämmönjohtokyky

Wokkipannu on alualumiinirunkoinen, minkä ansiosta lämpö leviää myös laitoihin todella tasaisesti. Tämän ansiosta ruuan kypsyminen tapahtuu tasaisesti, eikä pihvistä tule palanut känttyrä toiselta puolelta ja toiselta raakile. Pannun pohja on alumiinia, minkä ansiosta pannu soveltuu niin keraamiselle, valurautaiselle tai kaasuliedelle.

Tämä malli on induktioliedelle sopiva, joten sinun on hyvä huomioida, että kaasuliedellä käyttö heikentää ellei jopa lopeta kokonaan induktio-ominaisuuksia. Kaasuliesi on siitä ketterä kaveri pannulle, että sen pohja on alumiinia. Alumiinin ansiosta pannu reagoi nopeasti lämmönsäätelyyn ja kypsyminen on nopeaa.

Kahvat

Swiss Diamond -tuotteiden kahvat kestävät uunissa jopa 260 ºC:n lämmön. Levyllä paistettaessa Swiss Diamond -kahva ei kuumene lainkaan. 

Puhdistus

Oikein hoidettuna Swiss Diamond -paistinpannun pinnoite säilyy tarttumattomana ja helposti puhdistettavana pidempään kuin mikään muu tunnettu pinnoite. 

Speksit

Wokkipannun tlavuus on 3,7 tai 5 litraa ja halkaisija 28 tai 32 cm. Se soveltuu myös induktioliedelle käyttöön. Pakkaukseen kuuluu myös höyryaukoilla varustettu lasikansi. Swiss Diamond -tuotteet valmistetaan Sveitsissä ja suuri osa viimeistelystä on tehty käsityönä.

Lisätietoa

Tuotenumero EDUWOKKI
Takuu 1 year

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki